Moikka,

ja anteeksi hiljaiselo blogin puolella! Ollut tosi vilskettä kotiarki niin kirjoittelu jäänyt.

Lähdin kunnallisvaaliehdokkaaksi joten sen puolelta ollut kiireitä näin vaalien alla ja koulun pääsykokeetkin ovat edessä. Sosiaalityötä pyrin syksyksi lukemaan, saa nähdä miten sitten toimin jos pääsen sisään. Venniä kun en haluaisi vielä laittaa hoitoon, Lilja taas kyselee vähän väliä milloin pääsisi päiväkotiin. Plan b:nä on että jatkan päihdetyön opintoja kotoa käsin, jolloin Vennikin saa vielä olla kotona. Alunperin tarkoitus onkin ollut olla kotona siihen asti kun Venni täyttää 3v.

Meille kuuluu tosi hyvää, Venni päristelee autojensa kanssa ja on oppinut sanomaan "äiti ja anna", Atlas on "Appa". Vensku siirtyi juuri "isojen poikien sänkyyn" nukkumaan kun jalat oli vähän väliä jo pinnojen välissä. Silmät saa kyllä olla selässäkin ...ei toivoakaan että oppisi jos esim putoaa sohvalta kun siinä pomppii tai juoksee.

Lilja odottaa aina 3-vuotiaiden kerhoaan kuin kuuta nousevaa. Tykkää askarrella, lauleskella ja touhuta. Ollaan koetettu myös ryhdistäytyä toisten lapsiperheiden kanssa treffailussa, Liljakin on saanut sitten uusia kavereita.

Atlas täytti juuri pari päivää sitten 2-vuotta ja sai herkkuluita ja uuden leluln lahjaksi. Atlas näkee aina välillä kokoisiaan koirakavereita ja nyt ollaankin laitettu koirakaverin hankinta-ajatus taka-alalle. Toki meillä olisi hyvin tilaa sisällä ja ulkona koirakaverille mutta toistaiseksi olen ihan huojentunut että päädyttiin nyt kumminkin tähän ratkaisuun. Pennun kanssa on kuitenkin aina omat juttunsa ja jos ottaa kodinvaihtajan tai rescuen niin siinä on omat riskinsä ja asiat mitä joutuu mahdollisesti ratkomaan, varsinkin näin lasten kanssa joutuu miettimään tarkkaan. Ehkä sitten joskus parempaan ajankohtaan...

Nyt pitääkin lähteä luukuttamaan vaalimainoksia mutta lupaan kirjoitella enemmän kuulumisia ja muutakin taas kun on paremmin aikaa.

Blogin ajattelin pyhittää politiikka-vapaaksi alueeksi mutta sanonpa silti että jos asut Äänekoskella ja haluaisit että täällä kuunneltaisiin enemmän kuntalaisia ja varsinkin lapsiperheitä päätöksenteossa, niin se numero minkä voit äänestyslappuun kirjoittaa on 99 :D

Lilja piirsi meidän perheen:

17038933_10212495822292588_6025801791274