Tänään on ollut erikoinen päivä ainakin Liljan mielestä!

Aamulla isille tuotiin lahjoja sänkyyn, se jo oli pienestä ihmisestä hauskaa! Kääreistä paljastui Liljan omatekemä avaimenperä (on jo monta päivää kotona hokenut "isille avaimenpeä, avaimenpeä!" ja t-paita hauskalla isin-elämänkaari painatuksella sekä uusi lämmin huppari kylmeneviin keleihin. Isänpäiväpakettiin oli eksynyt myös vauvan t-paita "Rakastan tatuoitua isääni" painatuksella.  Lilja kertoi isille myös tohkeissaan itse tekemästään kortista johon hän itse valitsi leimaisimista "Risto Räppääjän pyörän" joka tietenkin on vihreä kuten Riston pyörä on.

IMG_8030.jpg

Aamupala se vasta hauska olikin: kakkua ja kaakaota! Heti aamusta! Yhdessä oltiin Liljan kanssa kakku edellisenä päivänä tehty. Isin toivomaa mangojuustokakkua. Pieniä kauneusvirheitä mutta hyvää.

IMG_8031.jpg

Käytettiin Atlasta koirakaverin kanssa metsässä juoksentelemassa ja sen päälle käytiin syömässä ja kakkukahvittelemassa varapappoja ja isopappaa. Toisesta isopapasta kuulimme huonoja uutisia, makaa tällä hetkellä teho-osastolla aivoinfarktien vuoksi ja oli juuri saanut elvytyskiellon, (minun pappani). Tilanne erittäin huono.

Pitkin päivää on supistellut, yö olikin hyvä. Jossain vaiheessa jo naureskeltiinkin että tuleekohan masusta vielä yksi isänpäivälahja lisää mutta illan myötä poltot ovat laimentuneet.

Toivottavasti monella on ollut tänään mukava isänpäivä! Onnea kaikille erilaisille isi-ihmisille, olette todella tärkeitä! Pappoja ja varapapoja unohtamatta!

Ihana runo isälle (tämä oli Liljan ekassa isänpäiväkortissa (2013):

"Tulee päivä, isi, jolloin en enää itkekään, kun lähdet pois huoneesta.
Tulee päivä, jolloin et kuule minun kiukuttelevan kauppareissulla.
Jonain päivänä en enää pyydä sinua halaamaan keskellä yötä.
Jonain päivänä et enää muista, milloin viimeksi jouduit pyyhkimään poskilleni levinneen suklaan.
Koittaa yö, jolloin et herää vain huomataksesi minun nukkuvan poikittain tyynylläsi.
Koittaa aika, jolloin minua ei tarvitse kantaa unisena autosta omaan sänkyyn tai kuljettaa reppuselässä kotiin, koska pienet jalkani eivät jaksaneet perille saakka.
Elä siis kanssani hetkessä, isi.
Ota ilo irti jokaisesta päivästä.
Sillä koittaa päivä, jolloin en enää ole pieni."

 

Tässä vielä linkki ihanaan mangojuustokakkuun ->

http://www.k-ruoka.fi/reseptit/mangojuustokakku/

Laitan vielä yhden ihanan kuvan Eetusta ja Liljasta, ajalta jolloin Lilja oli vielä pikkuruinen muru! (26.12-13)

joulkuu%20087.jpg