Alunperin oli tarkoitus suunnata ensimmäisenä päivänä Särkänniemeen. Kun vihdoin pääsimme perille täältä Keski-Suomesta niin huomasimme että parkkkialueella oli tietöitä ja vain osa parkeista käytössä ja tietenkin tupaten täynnä! Luulimme olevamme hyvissäajoin kun puisto oli vasta auennut. Meidät ohjattiin keskustaan ja varmaan kaukaisimpaan mahdolliseen parkkihalliin josta lähtisi ilmainen bussikuljetus Särkänniemeen koska parkkipaikkoja ei yksinkertaisesti ollut. Otti päähän alkaa veivaamaan jonkun bussin kanssa rattailla. Vielä enempi otti päähän kun huomasimme että "muutama" muukin odotti tuota kuljetusta. Ymmärsimme pian että meidän päivä olisi mennyt jonotellessa emmekä olisi ehtineet Ikaalisten kylpylään kuin nukkumaan illaksi. Poistuimme vähin äänin jonosta ja ajelimme Ikaalisiin.

Olimme varanneet huoneen Ikaalia-rakennuksesta jota kehuttiin hyväksi lapsiperheelle. Järkytys oli suuri kun keskellä huonetta oli portaat ja aikuisen sängyn päältä oli pudotusta toista metriä huoneen toiselle puolelle jossa oli Liljan lisävuode. Voitte kuvitella kuinka juuri nuo kaksi vaaranpaikkaa kiinnostavat touhukasta 2 veetä! Kävin respassa kyselemässä missä on se lapsiperheelle suunnattu huone että tuo on aika kaukana sellaisesta. Olisimme "päässeet" vaihtamaan lähes kilometrin päähän tästä rakennuksesta ja muusta matkaseurasta joten jäimme pettyneinä huoneeseen. Avainkortit eivät toimineet ja äidillä oli hermot aika kireellä. Onneksi huoneeseen ei oltu tultu aikaa viettämään mutta vähän kyllä harmitti kun toista luvattiin mitä saatiin. Netissä ei ollut mitään mainintaa näistä epäkohdista...yllättäen? Noh, ensi kerralla kysyttävä tarkkaan millainen huone on! Liljasta oli kivaa mönkiä puhtaissa valkeissa lakanoissa, äiti hormooniryöpyissään oli jo valmis pakkaamaan kassit ja lähtemään kotimatkalle.

IMG_6808.jpg

Lilja tutki tohkeissaan esitteistä seuraavan päivän retkikohdetta: Titi-Nallen taloa.

lastenallas1.jpg

Oikein kiva lastenallas jossa erityisen lämmin ja matala vesi.

lastenhuone.jpg

Kylpylä-hotelilla paljon erilaista puuhaa kuten tämä lasten leikkihuone.

IMG_6816.jpg

Titien talossa riitti monenlaista touhuttavaa vaikka väkeä olikin paikalla sankoin joukoin.

IMG_6817.jpg

Tiri-vauva oli saanut paljon tutteja lapsilta jotka eivät enää niitä itse tarvitse. Meidän tutit "joutuivat hukkaan" jo vuosi sitten.

IMG_6840.jpg

Titeilläkin oli samaa taikahiekkaa kuin mitä meillä kotona!

IMG_6858.jpg

Lemppari eli Tau (ylhäällä)

IMG_6861.jpg

Isä-Nalle ( Lilja kertoi, en ois itse tiennyt...)

IMG_6868.jpg

Ihana Äiti-Nalle ei enää niin kovasti jännittänyt.

IMG_6873.jpg

Mentiin pelastamaan Tiri-vauva kun jotkut lapset koettivat repiä tutin Tirin kädestä :(

IMG_6878.jpg

Iso-äiti

IMG_6888.jpg

Riitta ja myö.

Pari päivää reissussa oltiin ja alkuvaikeuksien jälkeen oikein mukava ja onnistunut paketti! Titi-Nallen talo oli nappivalinta Liljalle joka on Titien fani henkeen ja vereen. Kannattaa vaan katsoa tarkkaan milloin menee koska Titit ja Riitta eivät ole aina paikalla. Onneksi nallet esiintyivät ja viihtyivät myös ulkona koska talo oli tupaten täynnä vilkkaita jalkoja ja kuumuus nousi aika äärimmilleen... ainakin minulle tämän mahan kanssa :D

Rahaa saa palamaan niin paljoin kuin suinkin haluaa. Titien oheiskrääsää myydään joka nurkan takana...