Atlakselle kuuluu oikein hyvää! Vähän kovat pakkaset ärsyttää kun ei tohdi tunti tolkulla ulkoilla ettei palellu!

Takajaloista käytiin juuri lääkärissä kontrollikäynnillä ja tilanne on normalisoitunut kun pahin kasvukausi on nyt takanapäin. Tällä hetkellä painoa on 59kg ja säkä huitelee 90cm tienoilla. Sapuskaa menee kaksi kertaa päivässä. Toisella kerralla 9dl ja toisella 10dl.

Ulkona -27 pakkasta. Aina pitää silti edes pieni hetki leikkiä lempilelulla. On muuten ainoa lelu mikä kestää! Mustista & Mirristä löysin, tähän sai kestävyystakuun!

IMG_8804.jpg

IMG_8829.jpg

Venni-vauvasta Atlas ei ole moksiskaan, välillä käy haistamassa ja pusun muiskauttamassa. Liljaa käy välillä pyytämässä leikkimään tuomalla vetolelun. Atlas on kyllä äärettömän kiltti ja ihana luonne, lääkärikin kehui. Vähän ylisosiaalinenkin joskus...ainakin näin omistajan näkövinkkelistä. Kaikki vieraat ottaa niin innolla vastaan eikä ymmärrä ettei kaikki innostu märistä pusuista tai syliin istumisesta. Toisaalta kyläpaikka on ehkä väärä jos ei kestä vähän kuolaa ja karvoja siinä sivussa. Hienosti Atlas on kuitenkin sisäistänyt että vieraiden annetaan edes kengät ottaa pois jaloista ennen kuin on Atlaksen huomioinnin vuoro. Lenkillä käyttäydytään vaihtelevasti, usein hienosti vieressä löntystäen vastaantulijoista enempää välittämättä, toisinaan taas pää nousee jo pitkän matkaa ennen ohitustilannetta jotta saisi nuuhkia vastaantulijaa ja tehdä tuttavuutta. Atlas rakastaa edelleen kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Lenkkeilyä harrastetaan metsässä vapaana, taajamassa narulenkkeillen sekä keskustan vilinässä.

Kuuraparta-Tuiskutukka

IMG_8776.jpg

Välillä (lue.usein) on myös korvat kateissa eikä aiemmin opituilla käskyillä näytä olevan mitään merkitystä Atlakselle, ainakaan jos ei juuri sillä hetkellä miestä nappaa kuunnella vaan aamupalaleipä tai rapsutukset kiinnostais enemmän. Atlas tiedostaa edelleen että hän saa jakamattoman huomion parkkeeraamalla ruhonsa iltaisin tv:n eteen. Aamulla Atlaksen kuono on housunlahkeessa ennen omaa jalkaani, kaikessa toiminnassa on oltava mukana. Hän on myös tosi komea nuori mies, ei lääkäri vaan Atlas!