Käytiin tänään siellä Kyssissä ultrassa! Voin kertoa että jännitti ihan kamalasti!

Saimme kuitenkin huokaista helpotuksesta kun vauva näytti oikein hyvinvoivalta eikä mitään poikkeavaa löytynyt. Murunen vastasi täysin viikkoja 12+2 ja oli 5,7cm pitkä päästä pyllyyn mitattuna.

Niskaturvotuskin kurkattiin ja se oli normaali, 1,7mm. Normaalin raja on 3mm ja yli 40 vuotiailla naisilla yli 2mm aletaan seurata tarkemmin.

Kädet ja jalat näyttivät oikein kauniilta ja heiluivat sinne ja tänne vauhdikkaasti. Lääkärin mukaan näytti että vauva olisi tanssinut sambaa vatsassani! Oli kyllä niin helpottavaa kun mitään poikkeavaa ei näkynyt ainakaan vielä näistä varhaisrakenteista, huoh! Aivot, sydän, munuaiset näyttivät hyviltä, sen mitä nyt näillä viikoilla voi katsoa.

murunen%20010.jpg

murunen%20007.jpg

murunen%20008.jpg

murunen%20006.jpg

Kävin vielä siinä NIPT-verikokeessa mikä siis otettiin aivan tavallisesti käsivarrestani. Lääkäri soittaa minulle 8.6 oliko tulos millainen. Siitähän siis katsotaan trisomia-13-,-18, ja -21. Saamme tietää tuolloin myös sukupuolen, jännää!

Keskiviikkona meillä on uusi ultra vielä KSKS. Minä kun en aiemmin tiennyt että tuolla Kyssissä on tarkoitus myös ultrata, en sitten alkanut tuota ultraa perumaankaan, kivahan se on vauva nähdä vaikka joka päivä!

Keskiviikkona ultran jälkeen haemme myös karvaisen lapsemme kotiin! Atlasta onkin jo alettu kuumeisesti odotella saapuvaksi, on Liljan kanssa katsottu peti, ruokakupit,lelut ja panta yms. valmiiksi ja iskä rakentaa pihalle aitaa loppuun.

murunen%20002.jpg

Palaillaan <3