Jos vastasit kyllä niin minulla on sinulle hyviä uutisia!


Kehitysvammaisten Tukiliitto järjestää vertaistukitapaamisen juuri teille, 9.-11.9.2016 Nuorisokeskus Marttisilla Virroilla, perjantaista sunnuntaihin. Enkelilasten perheet voivat tulla paikalle lauantaina.(hinta 25e/aikuinen)

Perjantaina kolme vetäjää ja kaksi ohjaajaa auttavat perheitä majoittumaan. Lauantaina vanhemmilla  ja lapsilla on koko päivän omaa ohjelmaa. Vanhemmat voivat vaihtaa tietoa ja kokemuksia keskenään , kun lastenohjaajat pitävät huolta lapsista. Jokaisella perheellä on oma lastenohjaaja ja sisaruksilla myös omaa ohjelmaa.  Sunnuntaina  perheillä on yhteistä  ohjattua ohjelmaa, apuna on kolme ohjaajaa. Tapaamisessa on täysihoito, joten ruuanlaittoa ei tarvitse pohtia.

Vertaistapaamiset ovat Raha-automaattiyhdistyksen tukemaa toimintaa, perheet maksavat vain  omavastuun, joka on 100 euroa/perhe. Omavastuusta voi saada vapautuksen taloudellisten seikkojen vuoksi.

Vaikka viikonlopputapaamiseen  on merkitty kaksi oireyhtymää, vanhempien ohjelma järjestetään lauantaina  lapsen oireyhtymän mukaisesti. Jos tapaamiseen ei tule vertaisperhettä, joiden lapsella on samankaltainen oireyhtymä, asiasta ilmoitetaan yksittäiselle perheelle ennakkoon. 
Ole yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Lisätietoja tapaamisesta ja ilmoittautumiset 29.7.2016 mennessä:

Kuvassa meidän Elli (3.1 2015-18.1 2015) jolla oli trisomia-18 eli Edwardsin oireyhtymä:

IMG_1681.jpg