Hoitolaukuista paljon kysellään ja pähkäillään mitä kannattaisi ottaa huomioon sellaista hankkiessa. Meillä hoitolaukku on ollut ahkerassa käytössä Liljan koko elämän ajan, 2 vuotta. Vanha laukku meni vanhojen vaunujen mukana uuteen kotiin ja oli aika hankkia uusi. Löysin niin näppärän ja meille täydellisen laukun että jaan sen teillekin!

Kriteereinä uudelle hoitolaukulle oli ennenkaikkea tilavuus ja silmää mielyttävä ulkonäkö. Loppuvuodesta laukussa aletaan kantaa mukana kahden lapsen tavaroita, taaperon ja vauvan. Vaippoja, kosteuspyyhkeitä, vaippa-alusta, vaihtovaatekerrat, tutit, pullot, ruokalaput, rasvat, aurinkolasit ja lämmintä päälle vilun tullessa. Noin esimerkiksi. Joten tilaa saa todellakin olla! Bongasimme https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/ sivuilta juuri tarpeisiimme sopivan laukun, Emmaljungan Sport- hoitolaukun!

 

IMG_7177.jpg

Kävimme katsomassa laukkua myymälässä ja ihastuin oitis sen monipuolisuuteen. Laukku oli todella tilava mutta silti näppärän kokoinen pitää matkassa mukana. Käytämme sitä kaupoilla asioidessa kuin myös pidemmässäkin reissussa. Laukku on jonkin verran urheilullinen ulkoasultaan mutta samalla siistin tyylikäs. Laukussa on laadukkaan näköinen ja tuntuinen kangas ja ollut nyt meillä kesän läpi reissuissa mukana ja oikein toimivaksi kokonaisuudeksi todettu!

Laukku on hyvin kevyt ja kooltaan 40cm x 15cm x 33cm. Pohjassa kevyt kovike. Siinä on hyvän mittainen, säädettävä olkahihna. Pidämme itse laukkua juuri olalla tai rattaiden työntöaisassa roikkumassa tuosta olkahihnasta. Toki se mahtuu näppärästi myös vaunujen tavarakoriin. Olkahihnan saa myös irti ja voit kantaa laukkua kahdesta käsihihnasta.

Ulkopuolella on edessä iso vetoketjullinen tasku ja takana iso tarratasku. Näissä on helppo pitää tavaroita joita tarvitsee vähänväliä kuten avaimet, tutit jne. Päädyissä on pussukkataskut joissa pidämme esimerkiksi aurinkorasvaa tai juomapulloja koska ne ovat siitä niin helppo napata nopeasti tarvittaessa.

Sisäpuolella on iso vetoketjullinen tasku jossa säilytämme esimerkiksi kuumelääkkeitä joita pidetään matkassa mukana. Neljä lokerikkoa ovat jakamassa tilaa osioihin ja niihin on helppo sujauttaa esimerkiksi hoitoalusta (tulee laukun mukana!) jota ei halua puhtaiden vaihtovaatteiden sekaan. Myös vaipat pysyvät niissä siisteissä pinkoissa paikoillaan ja pyllypyyhkeet löytyvät kädenkäänteessä omalta paikaltaan.

 

IMG_7178.jpg

Meillä laukun pohjaväri on tumman violetti, menee niin tytöllä kuin pojalla ja sopii meidän Emmaljungan Super vikingien samaan kuosiin. Virallinen väri on siis Lilac. Saatavana on huimat 21 eri värivaihtoehtoa!

Kurkkaa värivaihtoehdot, hinta ja saatavuus tästä linkistä:

https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/Lastenvaunut/Hoitolaukut/Emmaljunga-Hoitolaukku-Sport,-Boston.html