Hommasimme Vennille pinnasängyn ja hoitopöydän Lastentarvike-liikkeestä. Kriteereinä oli että tuotteet olisivat jämäköitä ja tyylikkäitä, käytännöllisiä. Halusin myös valkoiset jotka sopivat huoneeseen ja ovat ajattomia. Liljan aikaan meillä kyseiset tuotteet olivat käytettyjä ja "eriparia". Yksi syy miksi hankimme kierrosta tavarat oli se ettei ensimmäisen lapsen kanssa oikein tiennyt mitä halusi tai edes mitä tulisi ottaa huomioon. Minä ainakaan en tiennyt. Menettelivät toki nekin mutta käyttömukavuus ja tyylikäs yhtenäinen linja olivat kaukana toivotusta.


Päädyimme Troll merkkisiin tuotteisiin koska ne tuntuivat laadukkailta ja kestäviltä. Pinnasängyn malli on Troll-Freja. Reunassa on purusuojat joten sängyn ulkonäkö ei kärsi myöhemmin pienen taaperon hampaidenjäljistä, kätevää!


Kun sänky otettiin käyttöön Vennin synnyttyä saimme pohjan korkealle jolloin Venni on ergonomista laskea ja nostaa sänkyyn ja pois. Muuten olisi oma selkä kovilla! Vauvan noustessa myöhemmin istumaan ja seisomaan voi pohjaa laskea alemmas vielä kahden tason verran jolloin ei tarvitse pelätä että lapsi kipuaa reunan yli. Sängyn etulaidan saa näppärästi laskettua alas jos sänkyä haluaa pitää esimerkiksi oman sängyn vieressä. Sängyn ulkonäkö on saanut vierailta kehuja vaikka onkin aika perinteinen moderneilla höysteillä. Ehkä se onkin se juju?


Käytössä sänky on jämäkkä, ei heilu, nitise eikä natise. Jo kasatessa huomasi laadun, vankkaa puuta eikä mitään heppoista lastulevyä. Paketissa osien välissä oli myös laadunvalvonnasta kertovia lappuja ja kyllä, laatu oli moitteetonta. Maalipinta siistiä ja tasaista, ei naarmuja tai muutakaan moitittavaa. Hyvin pakattu ja selkeät kasausohjeet. Pohjassa on tukipuu joka varmaan osaksi vaikuttaa siihen että sänky on jämäkkä käytössä. Osasin kasata ihan itse! Toki valkoinen väri on aina arka, muitakin värejä on saatavissa.


Troll Freja-pinnis on koivua ja maalattu myrkyttömällä maalilla. Sängyn mitat ovat 126cm x 71cm x 92,5cm ja patjan koko sänkyyn 60cm x 120cm.


Lisävarusteina saatavissa pyörät jolloin sänky helposti liikuteltavissa. Meillä ei pyörille ollut tarvetta joten niistä minulla ei ole kokemusta. Lastentarvikkeesta saa sänkyyn myös Trollin reunapehmusteita, hoitoalustoja, täkkejä, tyynyjä, aluslakanoita sekä kauniita pussilakanasettejä.


Linkki Troll-Freja pinnasänkyyn -> https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/Kotiin/Pinnas%C3%A4ngyt-ja-kehdot/Troll-Freja-s%C3%A4%C3%A4d.,-Valkoinen.html


Linkki pyöriin -> https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/Kotiin/Pinnas%C3%A4ngyt-ja-kehdot/Troll-S%C3%A4ngyn-Py%C3%B6r%C3%A4t-4kpl,-Valkoinen.html


Troll-Freja pinnasänky:


IMG_8712.jpg


IMG_8716.jpg


Troll-Freja hoitopöydästä olemme tykänneet myös kovasti.


Vennin huone ei ole kovin tilava ja mietimme aluksi että hommaisimme vain pinnasängyn päälle hoitotason mutta tämä hoitopöytä sopi hyvin myös pieneen tilaan. Valkoinen väri tuo ilmavuutta huoneeseen.


Tästäkin huomasi jo kasatessa että kyseessä on laatutuote. Tässäkin oli selkeät kasausohjeet mukana ja tuote oli hyvin pakattu.


Hoitopöydässä on tilava vetolaatikko jossa pidän kaikkea mitä vauvan hoidossa tarvitsee olla ”käden ulottuvilla” kuten vaippoja, kosteuspyyhkeitä, rasvoja jne. Vetolaatikko rullaa kiskolla hyvin näppärästi kiinni ja auki joten on käytännöllinen. Liljalla oli aikoinaan vanha hoitopöytä jonka alla laatikoita piti riuhtoa liikkeelleja ne jumittivat käytössä, monesti meni hermot kun kiireessä koitit jotain laatikosta saada. Tuon tilavan vetolaatikon alla on kaksi isoa hyllytasoa johon laitoin laatikot harsoille, lisävaipoille ja vauvaleluille. Tuonne saisi myös isot kasat vaikkapa vaatteita jos haluaa. Koska avohyllyt eivät ole umpilevyjä vaan tuollaisia rimoja, on ulkonäkö kevyempi eivätkä tasot pölyynny niin herkästi.


Jos olisimme hommanneet vain pelkän hoitotason pinnasängyn päälle olisi noille lukuisille hoitotarvikkeille pitänyt kuitenki ostaa jokin lipasto tai laatikosto, kätevämpi siis näin!


Hoitopöydän mitat ovat 60,5cm x 77cm x 94 cm. Saatavana myös ruskeana.


Linkki Troll-Freja hoitopöytään -> https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/Kotiin/Hoitop%C3%B6yd%C3%A4t/Troll-Hoitop%C3%B6yt%C3%A4-Freja,-White.html


Troll-Freja hoitopöytä:


IMG_8706.jpg


Todella tilava vetolaatikko:


IMG_8707.jpg


Nämä tuotteet ovat kyllä olleet niin mieleisiä että näitä en henno eteenpäin laittaa kun oma tarve Venniltä joskus jää vaan pistetään visusti talteen seuraavalle lapselle. Troll-tuotteet sopivat loistavasti moderniin mutta myös perinteisempään sisustukseen. Nämä ovat niin laadukkaita ja taatusti kestäviä että varmasti voi hyvin käyttää useammalla lapsella! Meillä isäntä on kovin laatutietoinen ja tarkka, nämä läpäisivät siis myös Eetun laatuvaatimukset, heh. Hinta-laatusuhde on näissä myös ehdottomasti kohdillaan!


Troll Nursery on valmistanut tuotteitaan lapsille Latviassa vuodesta 1994 saakka. Pidän itse siitä että Trollilla on korkeat standardit ja se pyrkii ympäristöystävällisyyteen. Suurin osa Troll huonekaluista on koivupuuta.


Kurkkaa hinnat ja saatavuus netissä! Nettiostoissa myös osamaksu! Piipahda ihastelemassa omassa Lastentarvike-liikkeessäsi. Kiitos *yhteistyöstä* Lastentarvike!


Linkki Lastentarvike-verkkokauppaan ->  https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/