Kylläpä jännitti 3v synttärit! Lahjoista paljastui vaikka mitä prinsessaa, Frozenia ja kimalletta! Yllättävää?

IMG_0185.jpg

Vennin ekat nimpparit virallisesti Vernerin-päivänä 17.8. Vennin mieleen lahjoista olivat erityisesti pakettien paperit ja narut!

IMG_0188.jpg

Lilja sai esimerkiksi kerhokamppeita

IMG_0195.jpg

Vennin kääreistä paljastui mm. autoja

IMG_0194.jpg

Lilja sai valita teeman kattaukseen ja "yllättäen" se oli Frozen. Mainittakoot, että koko elokuvaa Lilja ei ole nähnyt, mutta onhan nuo Elsa ja Anna aika ihania prinsessoja! Ja kun isotkin tytöt tykkää...? Sininen väri oli tietenkin kiva, koska kyseessä oli myös pikkuveljen nimpparit.

IMG_0175.jpg

Paikalliselta nettikirpparilta löytyi iso, ihana Olof-pinjata jota ei onneksi tarvinnut rikkoa vaan karkkeja saadakseen vedettiin naruista.

Tarjolla oli mm. Olafin neniä (porkkanatikut), Elsan herkkuja (kurkkutikut), Elsan lumisormuksia (valkoiset pikkudonitsit), Svenin papanoita (Suffelipuffelit), Elsan jätskitikut (vaahtokarkki pillin päähän+sulaan valkosuklaaseen dippaus ja nopparellilautasella painaminen) jne. 

Kun katselimme tarjoiluvinkkejä netistä Liljan kanssa niin Lilja tuumasi otsaa pyyhkien "Äiti mulla tulee ihan hiki tässä mietiessä!"  Onneksi en siis ollut ainoa... Myös viirit löytyi nettikirpparilta ja osa serveteistä, kierrätys kunniaan!

IMG_0167.jpg

IMG_0168.jpg

IMG_0165.jpg

Lähempi kuva kakusta (gluteeniton/laktoositon. Sisällä mustikkamousse) Kiitos kuuluu Suvi Sormuselle! Yhteystiedot: https://www.facebook.com/suvinherkkunurkka/?fref=ts

IMG_0164.jpg

Sven-poron pöllökaveri: voileipäkakku jossa kinkku-piparjuuritäyte sekä paprika-metwurstitäyte. Oma tekele.

IMG_0166.jpg

Kynttilät upotettiin lasissa olevaan sokeriin. Mielestäni kiva idea, varsinkin myöhemmin kun kynttilöitä enemmän. Ellei sitten laita vaikka numerokynttilää kakkuun.

IMG_0179.jpg

Ihana päivä säilyy aina muistoissa, kiitos osallistujille ja onnittelijoille!

IMG_0180.jpg